Img

Kom nu bij ons dansen!

Wil je graag in kostuum optreden voor publiek? Heb je zin om elke week met ons mee te dansen? Word dan lid van Garoon!

Garoon repeteert op woensdagavond van 19.45 tot 22.00 uur in Buurthuis “De Jutter”, Amerhof 66 te Utrecht.

Garoon is een demonstratiegroep en wil graag goede voorstellingen geven waar ook veel plezier vanaf straalt. Om dit te bereiken wordt er op de oefenavonden vaak fanatiek gedanst zodat de choreografieën er goed uit zien, maar wordt ook het plezier die het dansen geeft niet vergeten.

Om mee te kunnen doen is enige danservaring gewenst. Volksdanservaring is een voordeel, maar ook met ervaring in een andere dansstijl kun je zeker komen kijken of het iets voor je is. Afhankelijk van de ervaring kun je sneller mee doen met meer choreografieën. Ervaring met dansen voor publiek is niet nodig, dat leer je bij de groep.

De choreografieën die wij dansen verschillen qua moeilijkheid. Hierdoor kan iedereen vrij snel mee dansen, terwijl er ook voor de gevorderde danser genoeg te leren valt. We hanteren wel een proefperiode. In die proefperiode kun jij ontdekken of dansen bij Garoon iets voor jou is. Na afloop van de proefperiode besluiten we samen, of je lid van Garoon wordt. Dit klinkt misschien als een strenge selectie, maar in de praktijk valt het erg mee: Het blijkt dat je met ritmegevoel en enige ervaring met het aanleren van bewegingen een heel eind komt!