Img

Optreden boeken

Garoon treedt op bij uiteenlopende evenementen (voornamelijk) in de wijde omgeving van Utrecht. Wij verzorgen veel optredens in woonzorgcentra, verpleeghuizen en andere leefgemeenschappen, maar ook op (openlucht)festivals, buurtfeesten, personeelsfeesten, bruiloften, scholen en op allerlei andere gelegenheden waarbij u een dansgroep wilt zien.

Ook bij uw activiteiten komen wij graag optreden. Wij kunnen een programma dansen variërend van twee dansen (ongeveer 20 minuten) tot een volledig programma van zes tot acht dansen (twee keer drie kwartier) en alles wat er tussenin zit. Indien u een themaprogramma rondom een bepaald land of gebied heeft kunnen wij misschien meerdere dansen uit dat land brengen. Vraag onze contacpersoon naar de mogelijkheden om aan uw wensen tegemoet te komen.

Voor het optreden vragen wij een onkostenvergoeding die mede afhankelijk is van de lengte van het programma en de reisafstand.

Geïnteresseerd? Neem (uiteraard vrijblijvend) contact op met onze zakelijk leider Ans Grob voor meer informatie. Dit kan via e-mail: garoon@hotmail of per telefoon: 035-6839259.